Cuma, Haziran 22

İşte Lezzet’in Farkı, Hep Daha Fazlasını Sunması

istelezzet.com'dan vereceğiniz siparişler telefonla verilen siparişler gibi karışmaz. Ek bir ücret ödemeden sipariş verir, hatta verdiğiniz siparişlerden puan kazanırsınız.

Ödemeleri kapıda yapabilirsiniz; ister kredi kartıyla, isterseniz de nakit öderseniz.
Yediğiniz yemeklerden puan biriktirip daha sonra bu puanlarla ücretsiz olarak yemek yeme fikrine size nasıl geliyor? www.istelezzet.com'dan verdiğiniz tüm siparişler sizin için puan biriktirir. Daha sonra bu puanları yemeğe çevirirsiniz.

Reklam filmi de çok eğlenceli.

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

En önemli avantajı ise “tek adisyonda farklı mekanlardan sipariş verebilmek”. Örneğin, sipariş vereceğiniz yerin köftesini beğenmediniz, içecekler ve salatalar ise harika, ayrı ayrı firmaları arayıp köfteyi oradan, salatayı buradan sipariş verdiniz, köfte geldi içecek yok, içecek geldi köfte yok :) Tüm bu sorunları İşt Lezzet ortadan kaldırıyor. Tek noktadan siparişinizi verin, istelezzet.com sizin için farklı firmalardan beğendiğiniz lezzetleri çağırsın, lezzetler kapınıza gelsin.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

4 yorum:

  1. Çok güzel bir şey ortaya çıkmış, ellerinize sağlık, başarınızın devamanı dilerim...

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize ve harcadığınız emeğinize sağlık, çok güzel bir çalışma çıkarmışsınız ortaya, paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Teşekürler, Çok güzel paylaşımlarınız var. Blogtaki yazılarınızı izliyorum. kurusıkı silah modelleri diye bir sitem var yazılarınızı burdada paylaşmak isterim.

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un