Pazar, Temmuz 26

AKVARYUM


Sevgili arkadaşlarım, bu gün yeni bir tarif yok,sizi Ankara'da Panora'da bulunan bu devasa akvaryumla karşılıyorum.Gidenler bilir bu akvaryumu,çok güzel ve izlerken insanın içini açıyor.
Bu gün tarif yok çünkü; tarhana yapıyorum.Pardon yapıyoruz kızlar ve ben :) Aslında pazartesi yada salı günü kıvamına gelir diye düşünüyordum ama malum havalar sıcak ve sabah baktım ki artık olmuş.
Sabah kalktım ikizlerin sütünü verdim,küçük kızımın altını değiştirdim ve mamasını yedirdim. Eşimle bana birer fincan kahve yaptım,yanında birer dilim kek yedik.
Ben hamuru yoğururken Merve başımda bekledi,hadi anne daha olmadımı diye.Arka balkona örtüler serildi,eller yıkandı,veee uygun adım tarhana dedik işe koyulduk.O minik elleriyle hamuru küçük küçük yapmaya çalışırken harikalardı.Evlere şenlik valla bir görmeniz lazım ( fotoğraflarını çektim ) Daha benim sırtım yere gelmez :))
Beni ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum,ara ara bilgisayara bakacağım.Hepinizi ziyarete gelmeye çalışacağım ama olaki unuttuklarım olursa şimdiden özür diliyorum ve daha sonra telafi edeceğime söz veriyorum :))
Hepinize iyi pazarlar canlarım.

5 yorum:

  1. o tarhana ne güzel olmuştur o tatlı eller degince iki erkek annesi olarak sizi çok kıskandım yazdıklarınızı okuyunca yorum yazmadan geçemedim afiyetle yiiyin

    YanıtlaSil
  2. kolay gelsin canım tarhananıza elleri değenlerle afiyetle yiyin inş:)
    akvaryum çok güzel paylaşımınla gelip görmüş kadar oldum teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor resim. Ankaraya 2-3 defa gittim ama görme fırsatım olmadı.. Mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  4. Panorada ki o akvaryumu biliyorum sanırım iki tane ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti.Ankara benim için özel bir şehir zaten
    Bu arda ramazan da taze taze tarhananız hazır şimdiden ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. o tatlı karmaşa içinde tadı daha bir güzel olmuştur tarhananın sevgiler. ellerine sağlık.
    iki gündür yoktum oğluşumu gördüm geldim aydında.

    yarın işlerim çok kızkardeşim geliyor yutdışından. ank.ya geldiğimde ordan sana mail atarım haber veririm öpüyorum canım herişin kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un