Salı, Temmuz 21

MİM'LENMİŞİM


Sevgili arkadaşım Yalnızkraliçem,Ferzan'ım beni mim'lemiş.İlk kez mimleniyorum.AAA ne oluyor yaa bu mimlenmek ne demek derken,utana sıkıla sordum arkadaşıma :) bir soru var ve cevaplıyorsun.Hımmm tamam o zaman dedim ve gecikmelide olsa,arkadaşımın sorduğu soruyu cevaplıyorum.
Soru şöyle : Eğer bu gün dünyaya hakim olsaydınız,şu anki yaşadığınız düzende,sistemde veya aklınıza gelebilecek herhangi birşeyde neleri değiştirirdiniz.
Cevap 1 : Evet bir sihirli değneğim olsaydı.Yeryüzündeki bütün kötülükleri ve hastalıkları yok ederdim. İnsanların yüreklerine iyilik,hoşgörü ve sevgi bırakırdım.Burası din,dil ve ırk ayrımı yapılmayan, sevgi ve saygı içinde tertemiz,yaşanası bir dünya olurdu.(Herşey zıtlıklarıyla vardır,mutsuzluk olmassa mutluluğun,hastalık olmassa sağlığın,savaş olmassa barışın,ayrım olmassa birliğin kıymeti bilinirmi bilinmez ama buda sadece bir hayal )
Cevap 2 : Sihirli değneğimi çocuklarıma,aileme,sevdiklerime çevirir,hep böyle kalsınlar derdim. İçleri hep sevgi dolu kalsın,kimse kimseyi sırtından vurmasın,hep sağlıklı ve mutlu olsunlar,hep yanımda olsunlar. Gözyaşları sadece mutlu olduklarında yanaklarını ıslatsın.
Cevap 3 : Son olarak yıllar önce kaybettiğim annemi isterdim.Onu geri getiremesem bile,onunla eski günlerdeki gibi bir gün geçirip,karşılıklı çay içip,saatlerce sohbet etmek isterdim.Onun yokluğunda yaşadıklarımı anlatmak,torunlarıyla tanıştırmak isterdim.Bizleri gördüğünü,mutlu ve mutsuz her anımızı hissedip yanımızda olduğunu hissediyorum ama ona dokunmak, sarılmak, anne kokusunu içime doyasıya çekmek isterdim.Bu yaşadıklarımı elimden geldiğince uzun tutmaya çalışırdım.
Sevgiler arkadaşım

4 yorum:

  1. güzel yüreğini ve duygularını paylaşmışsın canım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir mimmiş.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. CANIM NURŞENİM YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL CEVAPLAR YAZMIŞSIN KEŞKE BÖYLE BİR DEĞNEK OLSA DEĞİLMİ,HA BU ARADA İSTERSEN SENDE BAŞKALARINI MİMLEYEBİLİRSİN,SEVGİLER,İYİ GECELER

    YanıtlaSil
  4. sevgili nurşen bütün cevapların çok güzel ama 3. soruya yanıtın beni çok duygulandırdı.annene allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.annem hayatta çok şükür ama çok zor günler geçiriyor sabredip buda geçicek diyorum Allah herkesin yüzünü güldürsün herşey gönlünce olsun sevgilerimle.....

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un