Cuma, Ağustos 21

İLK ÖDÜLÜM :)))

Sevgili arkadaşım http://sengulceherturden.blogspot.com/ bu güzel ödülü benimle paylaşmış bu ne büyük yürek ve iyi kalpliliktir.Canım arkadaşım çoook teşekkür ederim.
Ama önce,bir şey paylaşmam lazım sizlerle,
Arkadaşım benimle bu ödülü 3 gün önce paylaşmış ama, bu ne demek ben bilmiyorum.Bu konularda çok acemiyim ne yapayım :) Beni bilen arkadaşlarım bilirler,ilk mimlendiğimdede ne yapacağımı bilememiş ve elim ayağım birbirine dolaşmıştı.Tabii bu ödüldede aynısı oldum,baktım diğer arkadaşlar kendi sitelerinde bu ödülü yayınlıyorlar canım arkadaşım (örgüçantam) Haticeye sordum noluyo diye,bana anlattı ve ben de ödülümü almaya gittim.O da ne ödülün altında benim adım kaybolmuş :( arkadaşıma bir yorum yazdım,ödülümü almakta geç kaldığım için sanırım beni silip başka bir arkadaşı yazdın diye :) hemen arkadaşım bana cevap yazdı.Meğer benim baktığım onun ikinci ödülüymüş,arkadaşım benimle ilk aldığı ödülü paylaşmış yüreği güzel arkadaşım,ödül dönüp dolaşıp yine ona gelmiş :))
Şimdi gelelim bu ödülün şartlarına
1-Sizi ödüllendirene teşekkür edin.
Canım arkadaşım çok teşekür ederim.
2- Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
http://sengulceherturden.blogspot.com/
3- Ödülün logosunu yayınlayın
( Yayınladım)
4- 7 yaratıcı blogeri ödüllendirin.
(Düşündüm ama sevdiğim o kadar çok arkadaşım varki)
CANLARIM BU ÖDÜLÜMÜ BENİ SEVEN SEVMEYEN,TANIYAN TANIMAYAN VE BU YAZIYI OKUYAN HERKESLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
BANA BU FIRSATI VERDİĞİ İÇİN ŞENGÜL ARKADAŞIMA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
5- Bu 7 bloğun linklerini yayınlayın
.6-Ödellendirdiklerinizi bundan haberdar edin.
7- Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.İşte burası çok zor şengül arkadaşımın yazdıklarından sonra vallahi ben çok sıradan bir insanmışım :)
1) İkizlerim 29 haftalık 1.400 gr.doğdularbir ay boyunca onlar kuvözde ben emzirme odasında (hastanede özel odam vardı ama kızlarımı yalnız bırakmamak adına gidememiştim odaya) tabiri caizse tavuklar gibi tünedim :)
2) Kızlar 1.700 gr. olup hastaneden çıktıktan sonra,evde kızlarıma yalnız baktım.
3) Yemek yapmaya bayılırım,gece saat 10 da eşim 'çay yapsan canım ama yanına bir kek olsa ne güzel olur'der.Ben o an mutfağa gider ve çay olana kadar keki yaparım.
4) Buna rağmen yapmayı sevmediğim tek şey,ben yemek yaparken biriken bulaşıkları bulaşık makinesine yerleştirmektir.
5) Evime arkadaşlarım çocuklarıyla birlikte geldiklerinde,çocuklara hiç müdahale etmem,ortalık karışmış dağılmış hiç önemsemem.Yeterki onların neşesi yerinde olsun derim.Arkadaşlarım hep sen böle olmasan eğer çoktan kafayı yerdin diyolar :)
Ben size sölemiştim,çok sıradanmışım,varsa bile başka özelliğim şu an aklıma gelmiyor.
HAYDİ ARKADAŞLAR HERKES ÖDÜLÜNÜ ALSIN.

9 yorum:

  1. canim ödülün icin tebrik ederim ikizlerim icin yazdigin güzel dileklerin icinde cok tesekkür ederim merak etme varya zaman okadar cabuk geciyorki birde bakmissin senin ikizlerde kocaman olmus rabbim cümlemizin evladina hayirli ömürler akil versin amin sevgiler hayirli ramazanlar tekrar

    YanıtlaSil
  2. Ramazan ayınız mübarek olsun. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ödülün hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza.inşallah bizde birgün milli oluruz.[ödül alırız anlamında]nice ödüllere sen nicelerine layıksın canım benim

    YanıtlaSil
  4. canım bir ödüllde ben vermiştim sana alırsan sevinirim sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Canım ödül almşsın tebrikler bir ödülünde benim sayfamda kabul edersen sevinirim.Hayırlı ramazanlar, sevgiler

    YanıtlaSil
  6. canım öncelikle ramazan ayın mübarek olsun diyorum.ödülünü tebrik ediyorum.yazdıklarını okurken sanki seni yıllardır tanıyor gibi zevkle takip ediyorum.iyiki varsın sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  7. Nurşencim merhaba mutlu pazarlar ödül
    lerin için tebrik eder Taek yarışmasında başarılar dilerim öpüyo
    rum....

    YanıtlaSil
  8. Canım ramazan yaın mübarek olsun ödülün için tebrikler ediyorun. Erine sağlık çok güzel yapıyorsu devamını diliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un