Çarşamba, Aralık 2

BEN GELDİM :))

İlk kez bu kadar uzun ara verdim bloğuma ve arkadaşlarıma.Bilgisayarımı,bloğumu,yazmayı ve sizleri o kadar özledimki canlarım,anlatamam.Mecburen verilmiş bu mola sırasında sevgili hemşerim,canım arkadaşım sevilaycığım bu hediyesini benimle paylaşmış,kendisine çook teşekkür ediyor,kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.Yüreği güzel arkadaşım benim.
Bayramdan önceki hafta benim ve ailem için biraz sıkıntılı geçti arkadaşlar.Önce eşim grip geçirdi,ardından oğlum ve ikizlerim.Son olarakta ben hastalandım,ama uzun zamandır böyle bir grip geçirmemiştim.Sevindiğim şey ise bu kadar hastanın içinde küçük kızım Feyza hasta olmadı. Ne kadar uyarsamda ikizlerimi Feyzadan uzak tutamamıştım çünkü ve Küçüğümde hasta olacak diye bekliyorduk :) Aslında kış gelince grip olmak normal birşey ama domuz gribinden o kadar çok insan hayatını kaybetti ki ister istemez yüreği ağzına geliyor insanın.Bu arada bloğumla hiç ilgilenemedim tabii,yokluğumda ziyaretime gelen ve iyi dileklerini bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.Çıktıkları bu zorlu yolda Allahtan önce sağlık sonrada onlara sabır vermesini diliyorum.
Tüm arkadaşlarımın,canlarımın geçmiş kurban bayramlarını kutluyorum.Daha nice bayramları birlikte kutlamak dileğiyle.
Sevilay arkadaşımın benimle paylaştığı hediyeyi,bende hepinize gönderiyorum canlarım.
Arkadaşım olmanızdan büyük bir keyif alıyorum,ve sizin arkadaşınız olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.Her zaman yanımda olun,sizleri sseviyorum.
Sevgiler

5 yorum:

  1. Canım arkadaşım sevgi ve selamlarımı yolluyorum sana :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin canım hediyen çok cici....

    YanıtlaSil
  3. Canim gesmis olsun allah iyilik versin kendine iyi bak sevgilermi biraktim...

    YanıtlaSil
  4. Canım,
    öncelikle hepinize geçmiş olsun. Hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un