Pazar, Nisan 25


ÜLKER'DEN VE FİKRİ MÜHİM'DEN
GELEN PAKETLERİM


Perşembe günü akşam üzeri kapı çaldı 'kargodan geliyoruz' dediler.Tamam dedim Fİkri Mühim'den paketim geldi.Domestos'un ,beyaz ve açık renkli çamaşırlar için,yeni çıkardığı bir ürün.
Malum benim 4 çocuğum var :) . Hadi oğlum büyüdü artık ama ikizlerim 4.5 ve Feyza 1.5  yaşında. Yemek yada meyve yerken önlük kullanmayıda seven biri değilim.Sevgili annem (kayınvalidem) ikizlerim küçükken bana çeşit çeşit önlükler almıştı ama saysam 3-5 kez kullanmışımdır.Bana göre önlük gereksiz bişey,çocuk bu tabiiki üzeri kirlenecek.Bu nedenle ikizlerim küçükken günde en az 2 kez üst değiştirirdim,hatta birinin üzeri kirlendimi,mutlaka diğerininde üzerini değiştirirdim (maksat ikisinin kıyafetleride bir örnek olacak :)) Bu nedenledir ki benim çamaşır makinem her gün mutlaka çalışır ama sizlerinde bildiğiniz gibi meyve,salça,yağ gibi lekeleri çıkarmak oldukça zordur,açıkçası bu tarz lekelerle çok mücadele ettim.Üstelik beyaz ve açık renkte kıyafetler giydirmeyi çok severim.
İşte tam burda Domestos'un bu yeni ürünü imdadımıza yetişecek.Doğru tahmin ben hemen kullandım :) sonuç gerçekten çok etkileyiciydi,Domestos görevini yapmış lekeler gitmişti ama renkler aynı kalmıştı.Lekelerle sorun yaşıyorsanız eğer,çözümü bu kadar kolay.
Öncelikle Domestos'a temizliği biz ev hanımları için işkenceden çıkardıkları için yürekten teşekkürlerimi gönderiyorum.
Daha sonra da benimde bulunduğum Fikri Mühim ailesine teşekkürlerimi gönderiyorum.   


Evet aradan 1 saat geçmemiştiki bir kargo daha geldi,açıkçası ben yanlış geldiklerini düşünmüştüm ama benim adıma gelen bir paketti,2010 Blog Ödülleri'de yemek kategorisinin sponsoru olan Ülker'den geliyordu.Ne yalan söyleyeyim büyük bir heyecanla açtım paketi.Bu ne güzel bir incelik,biz yarışmacılara yapılan ne güzel bir jest. Paketin içinde ne olduğunun çok önemi yok aslında,bütün ürünlerini güvenerek kullandığım ve severek yediğimiz  bir marka olan Ülker'den böyle bir paket almak,önemli olan sana değer verildiğini bilmek.
Teşekkürler Ülker 

7 yorum:

  1. canım leke çıkarıcını güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan arkadaşım..iyi pazarlar..oyum senin canımcım...

    YanıtlaSil
  3. demek domestos haa cok guzel

    YanıtlaSil
  4. Canım madem sn yarışmalara alıştın. Özsüt'ün yarışmasına katılsana.özsüt.com dan öğrenebilirsin şartlarını hadi kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan. nasılsa leke çıkarıcı geldi deyip ikizler ortalığı halletmesinler:))))).

    bisküveleride afiyetle yesinler minikler.güzel jest

    YanıtlaSil
  6. Nurşenciğim hediyelerini sağlıkla kullan süper teklifi bilmiyorum oda ne?
    domestosun ürünleri zaten çok kaliteli ben bu ürünü henüz denemedim ama mutlaka almalıyım lekeleri yok etmek lazım dimi ama:D
    teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Nurşencim bisküvilerini sağlıklı günlerde yeyin:)domestosunuda mutlu günlerde kullan canım:))
    domestosun toz mu likit mi belirtmemişsin bir de lekelerin tam üzerinemi makinaya mı,çok konuştum galiba:))) yazarsan beni bilgilendirmiş olursun canım.
    kocaman öpüyorum..

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un