Salı, Ağustos 3

TATİLDEN SON KARELER

Hepinize selamlar,bir süredir bloğumu güncellemiyorum arkadaşlar.Ankara o kadar sıcak ve bunaltıcı ki anlatamam,insanın hareket edesi bile gelmiyor,dışarda sıcaktan nefes almak bile zorlaşıyor.Bir halsizlik,bir uyuşukluk oluyor insanda.Artık bir silkelenip kendime gelmenin vaktidir diye düşünüyorum,yayınlamam gereken fotolar ve tarifler arşivimde bir hayli birikti.Yukarıdaki resimde belpınar otelin girişi,çocuk kulübü ve gün içinde sürekli olarak pide,hamburger çıkan fırını var.  


Otelde hergün farklı bir organizasyon oluyordu,bir akşamda film kahramanları ve develer vardı.

Mutfağımdan ve yemek yapmaktan ayrı kalınca,ustanın elinden aldım maşayı ve geçtim ızgaranın başına   Geeelll balığaa geeell :))
Sevgili kızım babasıyla dans ediyor.Otelde içki servisi saat 11 de bitiyor ve biz hemen otelin yanında bulunan
marketin yolunu tutuyoruz,market sahibi Ömer bey çok güler yüzlü ve müşteriye çok yardımcı.'Abla benimde fotoğrafımı çek bloğunda yayınla' dedi.Ömer bey seni deşifre ettim bak,blog camiasında meşhur oldun ayool :)

Veee Türk gecemiz süperdi,tatile giden bir kaç arkadaşımızla konuşurken anladım ki bizim türk gecemiz bir başka güzelmiş.Türk gecesi menüsü tek kelimeyle harikaydı.Tuzda balık,tavuk döner,ızgara köfte,ekmek arası sucuk.Pasta ve sütlü tatlıların yanı sıra çeşit çeşit türk tatlıları vardı baklavası,bülbül yuvası,hanım göbeği,vezir parmağı,güllaç. Kendini tutabilene helal olsun :))

Patates kızartması olmazsa olmaz,çiğ köfte,ustamızdan alev şov ve yaptığı leziz yemeklerle damağımızda bir bayram havası yaratan şefimiz Ali KARACATAŞ kendisine çok teşekkür ediyorum. 

Ritm şov,halk oyunlarımızdan seçmeler ve tabii ki dansöz gözlerimize ve kulaklarımıza hitap eden bir şov hazırlamışlardı.

Otelin bahçesi pazar yeri gibiydi türk gecesinde.

Takı stantları,kıyafet ve halı standı.

Baharat,parfüm,çanta ve tişort standları.

Biz daha yemeğimizi bitirmemiştik ki,Merve ve Sude çığlıklar atarak koşarak yanımıza geldiler,ikisi aynı anda ağlamaklı bir yüz ifadesiyle bişii anlatmaya çalışıyorlar.Kızım sakin olun ne oldu bir anlatın bakalım ' anne biz şıkır şıkır kıyafet gördük bize al yütfenn' Meğer onlar çete gibi,bizden önce stantları keşfe çıkmışlar,neymiş o bir bakalım diye gittikki dansöz kıyafeti beğenmişler.Eee el mahkum aldık tabii,dansöz çıkmadan onlar piste çıkıp şıkır şıkır kıyafetleriyle arzu endam ettiler :))

Türk insanı sever oynayanı,oynamayı,neşelenmeyi.Genç,yaşlı,kadın,erkek hepimizin oynak bir müzik duyduğumuzda içimiz kığır kıpır olmaz mı.

Oooo babaanne torun nargile sfasında :)

Gözlemeci ablamız gün boyu gözleme yapıyor,türk gecesinde akşamda bizlerle birlikteydi.

Show başladı herkes pistin önünde hazırlanan masalarda yerini aldı,büyük bir keyifle izledik animasyonu.
Her akşam olduğu gibi animasyonun sonunu göremeden kızların uyku saati geldi :(  ben kızları aldım ve odaya gidiyorum.

Belpınar otelden gözümüz arkamızda kalarak ayrıldık,tatilimiz çok güzel ve süresi az geldi.Önümüzdeki yıl görüşmek dileğiyle personelle vedalaştık,haydi hayırlısı bakalım Allah ne gösterecek.   

10 yorum:

  1. Güzel eglenceli bir tatil olmus. Umarim ayni zamanda dinlenmissinizdir. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Canım ne güzel bir tatil yapmışsınız,yüzünüz hep böyle gülsün...Otelde çok güzelmiş verdiğin linkten inceledim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. turk gecelerı super oluyooo ebnde bayılırım

    YanıtlaSil
  4. tatlım şahane bir tatil geçirmişsin hele senin cimcime kızlarına bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
  5. canım benim yaa özledim gönültadımı. harika bir tatil olmuş tekrarlarıda nasip olur inş. ikiz ler fıstık olmuş fıstık:))) yerim onları ben.
    Sıcaklar Türkiye genelinde aynı sıkıntıyı yaşatıyor hepimize. ormanları yok edenler mutlumu şimdi merak ediyorum. gerçi klmalı yaşamlarında dünya umurlarında değildir ya neyse.

    canım çok öpüyorum sizleri .

    YanıtlaSil
  6. Sevilciğimin sayfasında gördüm sizi çok güzel bir kahvaltı olmuş,hepiniz çok güzelsiniz,hele senin güzelliğin hem 4 çocuk ve fizik mükemmel,öpüyorum canım...
    Sevile yorum yazamıyorum yorum ayarları pop up veya tam sayfa olmadığından o nedenle ona selamlarımı iletebilirmisin sana zahmet olmazsa,sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. Süper! kızlar da harika, Babanne torun muhabbetine de bayıldım var ya !!! :) Hoşçakall...

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir tatil olmuş,aile ile yapılan nerde olursa olsun süper olur..Sevgilerrrrr.Öptüm....

    YanıtlaSil
  9. tatlım süper bir tatil olmuş...ohhh sefan olsun.her bir kareye ayrı bir tebesssümle baktım.öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
  10. tatilin kötüsü olmaz derdim çalışırken.. süper bi tatil olmuş..
    ömer bey selamlar:)
    kızların kıyafetleri çok şıkır şıkır :))).. allahım seneyede nasip etsin canım. ağız tadıyla

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un