Çarşamba, Kasım 24


ÖDÜLÜM  &  PASTALARIM

Epeydir sizlerden ve bloğumdan ayrı kaldım.Ve evet her zaman ki gibi sizleri çok özledim,biraz hastalık engel oldu bana,birazda bu aralar bir rehavet çöktü sanki üzerime.Bundan sonra aranızda olmak dileğiyle.
Sevgili arkadaşım sevilay  ve zencefil :)  beni  “One Lovely Blog Award”  ödülüne layık görmüşler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum.
Bende bu ödülü bütün blog yazarı arkadaşlarıma gönderiyorum,eee bir dilim pasta ikram edeyim efenim.

PASTALARIM

Sevgili arkadaşım Meltem'in önce bloğunu keşfettim,yaptığı pastalara imrenerek baktım.Daha sonra Ankara'daki etkinliklerde yüzyüze tanıştık,o kadar güzel bakışlıydı ve o kadar hoş sohbetler ettik ki pastalardan kurslardan konuşurken ( bende çok meraklıyım tabii pastalara ) bende kurs almaya karar verdim.
Meltem 'ciğimden 2 gün pasta kursu aldım,daha önceden tanışıyor olmamız da avantaj oldu bize,sohbet ederek güle oynaya yaptık pastaları.Teşekkürler arkadaşım tekrar görüşmek,sohbet etmek dileğiyle.Sevgiler


3 yorum:

  1. Sevgili Nurşen; sen kursa gitmedende harika şeyler yapıyordun. Bir de kurs aldıktan sonra seni tutabilene aşkolsun. Kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. kurs basarılı gecmıs bellı

    YanıtlaSil
  3. gönültadım mutfağındaki resmi görünce sana geldiğim günü hatırladım:)))
    harika görünüyorsun sayfayı boş bırakma canım benim özlüyoruz bizde öptüm kocaman

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un