Pazartesi, Aralık 19

ŞEHRİNAZ'LA TANIŞMA
&
PASTALAR

 Herkese selamlar,bu gün yeni bir haftaya başlıyoruz umarım güzel bir gün geçirirsiniz ve tüm hafta devam eder. Daha önceki yazımda paylaşmıştım cuma günü Ankaralı blog yazarlarıyla toplantımız vardı,yazarları dediğime bakmayın buluşmada sadece Şehrinaz ve ben vardık :) Daha önce faceden yazıp haber verdi bir kaç arkadaş gelemeyeceğini ve Cuma günü sabahtan telefon görüşmelerimiz başladı Sevgili Ümmühan hamileydi ve son günleriydi.Bir gün öncesi belirti vermeye başlamış,Cuma sabahı görüştüğümüzde sancısı sesinden belliydi sık sık nefes alıyor,konuşmakta bile zorlanıyordu sonra Zehra'cımla görüştük oğluşu ateşlenmiş :( Herşeye rağmen ben gideceğim dedim hazırlanıp çıktım,oturup beklerken bir ara umutsuzluğa düştüm 'kısmet diilmiş demekki,bir yemek yer giderim' diye düşünürken gülen gözleriyle etrafa bakan birini gördüm,birini arıyordu gözleri aha da biri geldi dedim ve elimi kaldırdım beni görünce gülümsedi yanma geldi Şehrinaz'dı gelen.Önce gelmiş olmasına çok sevindim fakat sohbetimiz ilerleyince gelmiş olmasının yanı sıra onu tanımış olduğuma çok sevindim.Böyle güzel arkadaşlıklara vesile olduğu için blogumu daha çok seviyorum.Sevgili Şehrinaz çok güler yüzlü,içinin güzelliği yüzüne yansımış sanki ben kendi adıma çok güzel bir gün geçirdim,umarım bende arkadaşıma aynı elektriği verebilmişimdir.Sohbet ederken öyle dalmışızki foto çektirmeyi unutmuşuz,kalktık kızılayda dolaştık ve tam ayrılmak üzereyken aklımıza geldi fotoğraf çektirmesi :) rica ettik birinden ve ayak üstü iki poz çektirdik.Gelemeyen arkadaşlarıma çok üzüldüm,çalışan arkadaşlarımız için bir hafta sonu toplanacağız.Hepsini ayrı ayrı çok seviyor ve hepsiyle de sohbet etmekten büyük keyif alıyorum.Sevgili arkadaşım Şehrinaza blog yazarı olduğu için çok ama çok teşekkür ediyorum,yoksa nasıl bir araya gelirdik demii.Rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın.
Sevgili Safişimin oğluşu için yaptığım pastalar,hayvan figürlü pastaya doğum günü ile ilgili yazı yazayım istedim ama ismini hatırlamak ne mümkün :) gecenin ikisinde benim kafa durmuştu.Daha önceden haberim olsaydı daha güzel bir görüntü çıkabilirdi,süsleme açısından daha hazırlıklı olabilirdim.Büyükler için pasta daha kolay çiçekler,güller,yapraklar oldu bitti ama çocuk pastası hazır süs istiyor.Dediğim gibi eldeki ve evdeki imkanlarla bu kadar oldu fakat pastaların geri bildirimi iyiydi tadını ve görüntüsünü çok beğenmişler :) Eee buda her şeye değer.Safişimin oğluna sağlıklı,mutlu ve başarılı uzun bir ömür dilerim.
Pastaların tarifleri yarına kaldı artık.
Hepinizi çok seviyorum blog canlarım,huzurlu,mutlu ve sevgiyle kalın. 


2 yorum:

  1. kızlar bende Ankara dayım ya benimde bunlardan heberim olsun mutlaka Allahtan bir engel olmazsa bu tür etkinliklere katılmaya çalışırım. Geçen günde kızım(kitap kurduyum ben)kitap yazarlarla buluştu ama ben onun bebişine baktığım için gidemedim ayrıca onlarınki sırf kitapla ilgili olduğu için de katılmak istemedim. ama bizler daha kalabalık grup olarak toplanabiliriz. her ikinizide tanıdığıma sevindim. daha sık yorum bırakmaya gayret edeceğim, kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. süper görünüyorsunuz. tekrarları nasip olsun

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un