Perşembe, Mayıs 30

BOL SPONSORLU ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ



Dedim ya bol sponsorlu bir etkinlikti ama en önemlisi blog yazarı arkadaşlarımla çok keyifli sohbetler yaptık.Bazı arkadaşlarımı daha önceden tanıyordum,bazılarını bloglarından takip ederek tanıyordum ama bazı arkadaşlarımla ve bloglarıyla ilk kez tanışıyordum,bu açıdan da çok verimli bir gündü.Ankara da o kadar çok blog yazarı var ki her etkinlikte yeni blogcanlarla tanışıyorum.Güzel sohbetlerle tekrar görüşmek dileğiyle ayrıldık günün sonunda, hepside birbirinden ayrı ve candır benim için.
Etkinlik yazısı tek bir postta bitecek gibi değil aslında ama değerli sponsorlarımızın ürünlerini kullandıkça daha sonraki yazılarımda öneri yada fikirlerimi yazmaya devam edeceğim.Böyle güzel bir etkinlik emeksiz ve desteksiz olmaz tabii ki sponsor firmalarımız dışında teşekkürü borç bildiğim bir kaç kişi var bu güzel günün yaşanmasında bizi yalnız bırakmayan.Öncelikle etkinliğe emeği geçen arkadaşım Ebruya çok teşekkür ediyorum.Beni kırmayan ve etkinlik afişini yapan EFE Reklam'dan canım arkadaşım Serpil ÇELİK'e,yaka kartlarını temin eden yakışıklı oğlum Tayfun'cuğuma,Ebrunun evinde biriken bu kadar ürün nasıl gider diye ebruyla kara kara düşünürken imdadımıza yetişen sevgili arkadaşım Büşra'nın eşi Fikri ERTÜRK'e,etkinlik için görüştüğüm ve sonrasında bir workshop sözü aldığım Softbowl'dan Fahri beye,Liva Bistro'da etkinlik yapmak için yardımcı ve destek olan Mustafa KILIÇARSLAN chefime,etkinliğimize renk katan NLP Uzmanı ve Yaşam koçu Ayhan beye çok teşekkür ediyorum.İyi ki çevremizde bizleri seven ve desteklerini esirgemeyen dostlarımız var. 

Blog yazarı arkadaşlarımızla toplu fotomuz,yüreklerdeki güzellik ve samimiyet yüzlerinden okunuyor sanki.Etkinlik için Liva Bistro'ya,bizlere yardımlarını esirgemeyen Cemil beye çok teşekkürler. 


Birbirinden farklı bir çok ürünle bize destek veren,pastacılık üzerine muhteşem bir yelpazeye sahip Acerler Gıda 'dan Yılmaz ACER'e teşekkürler.

Baharatlarıyla yemeklerimize lezzet katacak olan Bağdat baharat'a teşekkürler.

Doğadan evimize mis gibi kokular yayan bitki çaylarının yanısıra bizlere fincan gönderek büyük bir jest yapmış,teşekkür ediyorum. 

Ah Dr.Oetker hangi ürünle başlasam bilemedim,kekler,sütlü tatlılar ve tarif kitapları hepsi birbirinden güzel.Çok teşekkürler.

Sevgili Keramika ürünlerindeki asil duruşla,etkinliğimizde göz doldurdu,teşekkür ediyorum.

Damağımda yeni tatlar ve deneyimler yaşatan ürünleriyle  Pınar yaşam pınarımız olmaya devam ediyor.Teşekkürler. 

Diğer ürünler süperdi ben kefilim içlerinden sadece pastırmanın tadına bakmadım (hayatta yemem:) ) ama evdekilerin tespitine göre lezzet tavan yapmış durumda, imiş :) İyiki varsın Polonez ,teşekkürler .

Vee Softbowl mutfakta yemek ve börek,kek yaparken kullanabileceğiniz,ihtiyaca göre çeşit çeşit ürünleri var ve işinizi çok kolaylaştırıyor.Teşekkürler Softbowl ve Fahri bey.

O kadar kek ve sütlü tatlının yanında olmazsa olmaz tuzlu tarifler, Yuva maya dan gelen ürünler tuzlu ihtiyacımızı giderecek.Lezzetin sırlarınıda bizlerle paylaşmış,teşekkürler.


İşte etkinliğimiz yaramaz çocuğu :) o kadar şirin ve bir o kadar güzel ve gerekli ürünler var ki içlerinde,hepsini teker teker inceledim,çok beğendim.Çok teşekkürler 3M .

3 yorum:

  1. Oy oyy seninde emeğin çok çok fazlaymış canım ya ,emeklerine sağlık herşey çok güzeldi,iyi ki davet etmişsin beni başta tereddüt etsem de sonra aranızda olmaktan büyük keyif aldım..
    Yeni etkinliklerde buluşabilmek ümidim..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel keyifli bir etkinlik oldu dilerim devamı gelir sevgiler

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un