Perşembe, Şubat 2

Bloggerlar Pastannecim mutfağında

   


Geçtiğimiz günlerde sevgili ebru'nun organizasyonuyla  Erciyes böreğin bünyesi de bulunan Pastannecim'in mutfağına,aslında tam olarak kalbine gittik.Kalbine diyorum çünkü pastaların keklerinin,kremaların hazırlanış aşamalarini,iç ve dış süslemede kullanılan malzemelerin tümünü gördük.Mutfaktaki hijyene,ürünlerin tazeliğine ve kalitelerine şahit olduk.

Biz imalathaneyi gezeceğiz derken,pastaban kekleri için yumurta kırarken bulduk kendimizi :) ekip olarak bizmi chefimizi bir workshopa ikna ettik yoksa chefimizin planımıydı bilinmez ama günün sonunda hepimiz çok keyifliydik.
Pastannecim üretim ekibi müşterilerine daima taze ürün sunabilmek için gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya olarak çalışıyormuş,  frenchasing sistemiyle her semtte bize ulaşmaya damak çatlatmaya devam edecekler :)
Bu güzel etkinlik için sevgili ebruya bizi davet eden pastannecim ekibine,mutfağında bizi ağırlayan,çok güzel mini bir workshop yapan güler yüzlü misafirperver chefimize ve ekibine çok teşekkürler.
Tekrar karşılaşmak dileğiyle diyorum ;)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un