Cuma, Ağustos 7

CESARET ve MİM

Bu aralar çok sıcak Ankara tek kelimeyle yanıyoruz,ege ve akdeniz bölgesinden gelen sesleri duyabiliyorum 'biz napalım'diyorlar :) ama en azından sizin deniziniz var arkadaşlar, hoş yağmur yağdığı zaman Ankara'nın bazı yerlerinde yağmur suyundan göletler oluşuyor :)
Yaz günü işte böyle sıcaktan şikayet ederek,uyuşuk uyuşuk oturuyoruz evde arada bir arkadaşlarımızın bizleri mimlemesiyle bir hareket bir güzellik oluyor günümüzde.
Canım arkadaşım http://muazzez.blogspot.com/ beni mimlemiş.İşte benim mim sorum.
CESARET
Cesaret : Herkese ve herşeye rağmen zincirlerini kırıp,korkularının üzerine gidebilmektir.
Cesaret : Elalem ne der diye değil,ben nasıl mutlu olacaksam öyle yaşarım diyebilmektir.
Cesaret : SENİ SEVİYORUM diyebilmektir.
Cesaret : Gün geçtikçe,kirleniyor diye düşündüğümüz, belki yeni nesili biz daha iyi ve bilinçli yetiştirebiliriz diye umut ederek,çocuk dünyaya getirebilmektir.
Cesaret : Yaşamaktır arkadaşlaaar.
Bana bu mim iyi geldi arkadaşlar,haydi size kolay gelsiiiiiin :)))

8 yorum:

  1. hıımmm nesif kokular eşliğinde mimlenmişim :)
    tweety örüyorum bitireyim mimine karşılık gelecek
    :))

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar hayirli günele dilyiorum, selamlarla...

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle cvplar çok güzel canım...

    YanıtlaSil
  4. mime cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım kucak dolusu sevgiler:))))

    YanıtlaSil
  5. selam canım benim-
    umarım hepiniz iyisiniz-seni tanımasamda sanki tanıyor gibiyim bunu belirtmek isterim-Google da blogun cıkıyor sanırım gmail adresin vardır-Site kurmak istemeni elbette anlarım ki bu işi cok seviyorsun-Site için parası önemli degil bir rakam ama onu eger cevrende var ise bilene yaptır derim zira sizte kurmak için para talep ederler-Arama motoru olarak baska ne istediğini bana acık yazarsan sana daha detaylı bilgi veririm-Yada arastırır yazarım canım.sevgilerimle-ha bu arada beni mimlemişsin uzunca zamandır bunu yasamamıştım senimi kıracagım öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. s.a canım..bende ankaralıyım şimdi antalya da yaşıyorum..burda olsan ankarının sıcağına eminim sesin çkmazdı:)en azından kilimaya muhtaç değilsiniz:)napalım..biz de bu sıcak günleri biririnden güzel blogları gezerek değerlendiriyoruz..sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. iyi geceler canım benim-önce sunu belirtmek isterim sanırım sen reklam almak isteyensin-bunun için ben buralarda ne cabalar verdim anlatamam google ye defalarca yazılar yazdım aynen yazı geldi sana dendiği için ama blogcu arkadasım google reklam vermemek için böyle yolluyor mesajları deyince ugraşmadım acıkcası zira sayfalarımı kac kere degiştirdim ama yinede hiç bir sekilde vermedi-bu arada bence tanıdık olmasından öte fiyatları arastır neyse tekrar yazarım sana

    YanıtlaSil
  8. nurşenim bu cesur davranışından dolayı seni kutluyorum:)) cevapların güzeldi,keyifle okudum,güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşım,sevgiler...

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un