Pazartesi, Şubat 1


İŞTE GELDİM

Yaklaşık iki haftadır bilgisayarım arızalıydı,yapıldı ve Cuma günü geldi.Bu sorunda sevindiğim tarafsa,bilgisayarımdaki bilgilerimi yedeklemiştim :) Şimdi yazarken daha iyi anlıyorum ki sizleri ve bloğumu çok özlemişim.
Bilgisayarı açtığımda arkadaşlarımın bıraktığı yorumları büyük bir keyifle okurken,sevgili arkadaşlarım Armina ve Cahide nin bıraktığı yorumları okurken şaşırdım.Buradan Armina ve Cahide arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum.
Neden mi şaşırdım ?
Bir arkadaş blog açmış ve bloğunda kendine özgü tarifleri yayınlamak yerine benim ve daha bir çok arkadaşımızın tariflerini sitelerinden kopyalayarak,kendince bloğunu zenginleştirmiş.Bir baktım ki tariflerimin bir çoğu onun bloğunda.
Aaaa ne oluyo falan oldum,benim tarifler buraya ışınlanmış :)
Bu yaptığın yanlıştır arkadaşım,ayıptır,emek hırsızlığıdır.
Başta kendine saygısızlıktır,çünkü kendine özgü bir şeyler yapmak,yayınlamak varken bu yolu seçip çevreye kendini emek hırsızı olarak lanse ediyorsun.Daha sonra karşındakine yani bizlere saygısızlıktır,çünkü bizler bloglarımızda arkadaşlarımızla kendimizle ilgili bir şeyler paylaşıyoruz ,bundan da büyük bir keyif alıyoruz.Hoş kendine saygısı olmayan birinin,çevresindekilere saygılı olmalarını beklemek ne kadar mantıklıdır...
Arkadaşın bloğunun ismini yayınlayıp ona prim vermeyi ve onun bloğunun reklamını yapmayı hiç istemiyordum aslında ama.Benim gibi tarifi olan arkadaşlar varsa,haberi olsun diye sizlerle blogun ismini paylaşacağım yemek-evi.blogspot.com
Sevgiler

7 yorum:

  1. benımde bı tarıfım e tarifler.com da funda tarafından çalındı ne hissettiğini anlıyorum

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nurşen,
    Bu insanlar için yapacak bir şey yok gibi.üç tane site ben ne yayınlasam anında kendi sitesine ekliyor.Aramalarda önce onların sitesi çıkıyor.ben kötü niyetli bir insan asla olmadım ama böyle emeksiz site yapanların siteleri hacklenmeli diye düşünüyorum.Sonunda bunuda düşündürttüler yani.Sevgilerimi bıraktım...

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin, ben de okullar tatil oldu, biryerlere gitti herhalde diye düşünüyordum.
    Çalıntı konusuna gelince , gerçekten iyi bir hacker lazım...

    YanıtlaSil
  4. Ah nurşencim benim sayfamın hepsini kopyalamış:)hadi yemek tarif ve resimlerneyse diyeceğim kötünün iyisi:))günlük adı altında yayımladıklarımın hepsini.sinirden güldüm :))öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  5. kötü biçok söz geliyor insanın ağzına amaaa....

    neysee...

    VARIN SÖYLEYİN SULTANA HERKES ETTİĞİNDEN UTANA...

    canım

    öptüm çok çokk

    YanıtlaSil
  6. maaelesef canım illaki oluyo bu hırsızlık olayı nette,açıkca hırsızlık diyorum diyorum ben çünkü bunun başka açıklaması yok,çalan şahısın kocaman harflarle ismini yazardım link üzerinde ben olsaydım senin yerinde sorada gider onun sitesine yazardım,bak senin için sayfamda ne hazırladım diye!
    ayy bende çokmu kötüyüm ne ?
    öptüm seni nurşenim

    YanıtlaSil
  7. Tekrardan hoşgeldin:)Bu insanların hiç mi utanması yok,yaptıklarına anlam veremiyorum....

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un