Pazartesi, Haziran 28


KISA BİR ARA

Sevgili arkadaşlar,canlarım bir kaç gündür bloğumla ilgilenemedim.Bütün bir yılın yorgunluğunu atmayı planladığımız bir tatile çıkacağız ( Allah izin verirse ) Tatil hazırlığı biz hanımlar için biraz hummalı geçer malum :)  yazlıklara bakılır gerekiyorsa alışverişe gidilir ( gerçi bizler için gerekmiyorsa da gidilir alışverişe  :)) Dolayısıyla şu bir kaç gündür tek kelimeyle yorgunluktan bittim,Aynur'a (görümceme) 2 elbise,bana 1 elbise 1 de boyundan bağlamalı bluz diktim,evet evet dikiş biliyorum ama işte böyle arada bir eserse oturuyorum makinaya,çokda basit modellerdi zaten.Daha sonra fotolarını paylaşacağım sizlerle.
Aslında geçtiğimiz şu 20 günde (15 günde etkinlik vardı hiç yazamamıştım ) ne kadar çok şey birikti sizlere yazacak.Ne yalan söyleyeyim etkinlik yaradı da hani,tatile hazırlık biraz dikkat ediyordum yediklerime ama ne mümkün evdekiler çok seviyor diye yapıyordum,yapıncada 'hadi bir tadına bakayım' diye hominigırtlak yemeğe devam ediyordum, etkinlik sayesinde bloğuma sizlerden birbirinden güzel tarifler geldi ee bende fırsattan istifade evde hiç hamur işi,tatlı ve pasta yapmadım.1 aya yakın bir sürede yaklaşık 5 kilo verdim :)) çok mutluyum çok, Tabii verdiğim kiloları tatilde almazsam.Ama almış bile olsam tatil dönüşü yeme düzenime aynı şekilde devam edip,hedefimdeki kiloya ulaşacağım inşaallah.
Malum bizim aile kalabalık Aynur ve Tayfun (oğlum) saat 11 de otobüse bindiler,bizde (Annem,ikizler,feyza , ben ve eşim) 4-5 gibi Antalya/Kemer'e doğru yola çıkacağız.Pc.nin başına oturmadan önce valizleri son olarak kontrol ettim,eee 6 kişiye valiz yaptım dile kolay, kendimi öveyim biraz he he :)) 
Eşimin 'canım pc.yi açmaya fırsatın olmaz' telkinlerine rağmen,ben pc.yide yanımda götürüyorum.Hem etkinlikte bana destek olan hemde diğer arkadaşlarımı bir süredir ziyaret edemedim biliyorum.Küçük kızımı öğlen uykusuna yatırdığımda falan fırsat bulursam hem sizleri ziyaret edeceğim hemde tatil fotolarını ve izlenimlerimi paylaşacağım.
Yemekteyiz etkinliğindeki tariflerden 3 mönü yayınlandı,amacım diğer tariferdende mönüler hazırlayıp, kayıtları planlayıp belli aralıklarla yayınlanmasını sağlayacaktım ama maalesef yetiştiremedim arkadaşlar.Kağıt üzerinde bütün  mönüler hazır,Allah izin verirse tatil dönüşü mönüleri yayınlamaya devam edeceğim.   
Canarım kendinize çok iyi davranın,
Sağlıkla,
Mutlulukla,
Sevgiyle kalın.
Sizleri çok seviyorum,hakkınızı helal edin.
Sevgiler

7 yorum:

  1. gönültadım bende merask ediyordum nerdesin diye yarın bir telf. açayım diye düşünüyordum . iyi olduğuna sevindim. sağlıkla gidin eğlenin gelin. sevgiler öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. Sağlıklı, huzurlu ve bol enerji depolanmış bir tatil dilerim.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Her seyin gönlünce olacağı bir tatil geçirmen dileğiyle.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. İyi tatiller,sevgilerrrrr....

    YanıtlaSil
  5. canım arkadaşım güle güle git güle güle gel iyi tatiller..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. canım arkadaşım ,sana ve ailene iyi tatiller herşey gönlünce olur inşallah .allaha emanat olun sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Nurşenim senin etkinliğine göndereceğim çok tarif vardı elimi çabuk tutup yayımlayıncaya kadar vakit geçmiş çok kısa tutulmuştu zaten neyse önümüzdeki sezona inşallah:)
    canım bir bizde sanıyordum tatile giderken bukadar koşturmacayı:))
    yola çıkınca insan daha iyi anlıyor neler toparlanmış tabi ki kendini tebrik etmelisin:)başka türlü nasıl motive olur ki insan.
    iyi dinlenmeler canım,sağlıkla.
    çok öpüyorum..

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un