Cuma, Ekim 2

Ankara'dan Özlem MEKİK geçti




Heyecanlı bir bekleyişin ardından Özlem Mekik'le tanışma ve blog yazarı arkadaşlarımla güzel bir gün geçirmek için beklenilen gün gelip çatmıştı.Geçtiğimiz günlerde Trilye restorantın davetlisi olarak bir dolu blog yazarıyla buluştuk.Yeni tanışmalar ve hoş sohbetlerle dolu dolu  geçen bir gün oldu.





Sevgili Özlem'in çok güzel bir enerjisi vardıki içeriye girdiğinde insanın elinde olmadan içine bir mutluluk yüzüne bir gülümseme yerleşiyordu.Kaleme aldığı tarifleri çok güzel ve çok açıklayıcı bir dil kullanmış.Eminim bir çok ev hanımın mutfağında yer alacak.



Güzel geçen bir günü,çok güzel bir pastayla taçlandırdık.


 İstanbul'dan TARÇIN EVENST organizasyonu olarak Fatma Samsa Yılmaz,
Ankara'dan Pasta Caddesi sevgili Tolunay Ersoy, Sibelle Butik Pasta Tasarım  sevgili Sibel Öcal Erzincan ve Trilye restoran sevgili Süreyya Üzmez beye sonsuz teşekkürler.


Çoktuk ki biz o gün,Ankara'nın bir çok yemek,hobi,makyaj ve hobi blog yazarı bir araya geldik.Sanırım Ankara'da bir rekor kırdık.


Trilye restoran'ın ikramlarıyla balığa doyduğumuz ve omega 3 vitamininin tavan yaptığı gündü :)


Sevgili Özlem Mekik'in kitaplarımıza attığı imzalar,aslında yüreklerimize atılmıştı.
Sponsorlarımızdan Kalecik un birbirinden güzel ürünleriyle mutfağımıza renk kattı.
Nefis gurme'nin ürünleri anlatılmaz tadılır demeliyim aslında.Ürünlerinde damla sakızının aromasını o kadar dozunda kullanmışlarki, damakta hoş seda gibi. 
Son olarak hediye edildiği günden buyana benimle çalışmaya devam eden hamarat kızım şef bıçağım,GURUP İnoks'un bizlere yaptığı bir güzellik.
Sponsorlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum,iyiki hayatımızdalar ve mutfaklarımızdalar.

3 yorum:

  1. Ne güzel bir gündü, yeni bir etkinlik olsa da görüşsek :) Sevgiler canım... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  2. herşey herkese çok imrendim çoook ne yazıkki Ankara da olmama rağmen iş yoğunluğundan geç kalmışım bu güzel etkinliğe katılmakla hepinize kocaman sevgiler. Trilye de çok beğendiğim bir mekandır ayrıca...

    YanıtlaSil
  3. Çok leziz görünüyor :)

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un