Pazartesi, Kasım 2

DİŞ BULGURU MENÜSÜ

Sevgili arkadaşlarım küçük kızım Feyza'yı tanımayanınız yoktur sanırım.Malum geçen hafta emeklemiyor diye doktorun yolunu tutmuştuk :) Diş bulgurunu da yapıp yapmayacağıma doktordan alacağımız cevaba göre karar verecektim.Çok şükür bir problem olmadığını öğrendik ve cumartesi günü Feyza hanımın diş bulgurunu biraz gecikmelide olsa yaptık.İkizlerim bu durumu kıskanmasınlar diye onlara diş partisi yapıyoruz ,bu hepinizin partisi dedik.Ve misafirlerimizin çoğu çocuklardan oluştuğu için menümüzüde onlara uygun yapmaya çalştım.İşte menümüz.
ŞELALE PASTA = Tarifini daha sonra sizlerle paylaşacağım.
DİŞ BULGUMUZ = Tarifini daha sonra sizlerlepayşacağım.

EV BÖREĞİ = Annem bir arkadaşında su böreğini ve ev böreğini yemiş çok beğenmiş,Tatlı çeşitleride mevcut.Bir tepsi ev böreği sipariş verelim dedik ama hangisi olsun diye karar veremediğimiz için patatesli,peynirli,kıymalı ve ıspanaklı karışık olsun istedik.Muteşem bir tadı vardı Ankara'nın heryerine servisleri var,merak edenler için fiyatlarda çok uygun şu an kampanya yapmışlar .Ankarada olanlar için adresi şöyle.
Hasan ORANLI Börek & Baklava Alo Paket = 322 00 87

PİZZA = Tarifini daha önce paylaşmıştım sizlerde, buradan bakabilirsiniz.


KÜRDAN BÖREĞİ


SÜSLÜ KURABİYE


ÇERKEZ TAVUĞU

KARPUZ KURABİYE


Güzel kızcağızım benim Allah sana ve bütün çocuklara sağlık,sıhhat versin,hayırlı yazılar yazsın inşaallah.Yürüdüğünüz yollarda Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.


9 yorum:

  1. Nurşen'cim nice yıllara hepberaber sağlık ve sıhatle inşallah canım, güzel kızını öpüyorum..
    İkramların hepsi harika ama şelale pasta felaket görünüyor(benim kızımın doğumgünü çok yaklaştı lütfen tarifi geçiktirme..)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. canım maşallah nasıl güzel bakmış dişi de çıkmış ohhh yerim ben onu.

    ben görmeyeli büyümüş baya ellerine sağlık süper bir ziyafet çekilmiş bu partide afiyetler olsun. sağlıklı, uzun hayırlı yaşamlar diliyoprum feyzacığıma. ikizlerede kocaman öpücükler.

    canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Allah, daha nice nice güzel günlerini kutlamak nasip etsin:)

    YanıtlaSil
  4. Benim kızımda 14 aylık yenı yurumeye basladı saglıklı olsunlarda zaman onemlı degıl sevgiler

    YanıtlaSil
  5. oy oy oyyyyy bu nasıl bir menüdür bu böyle ellerine sağlık canım boncuğunda yeni dişi hayırlı olsun inş çok çok öpüyorum seni ve boncuğu

    YanıtlaSil
  6. canım hediyeni tabiki yayınlaya bilirsin onur duyarım

    YanıtlaSil
  7. selamlar canım benimmmmmmmmmmmmmmm-nasılsın-miniğimin diş bugdayı hayırlı olsun-allah güzel günlerde buluştursun insallah-saglıkla ailecek-
    PEKİİİİ SUCLUSUN NEDEN DAVET ETMEDİN:)))))))))))))
    öpüyorum pastanada bayıldım hani vallahi helal olsun sana..

    YanıtlaSil
  8. sevgili nursen arkadasım-ben inan onu saka söyledim birgün sana gelecegimi söyledim ce der kacarım bunu birgün yapacagım sana cezam bu olsun sevgiyle öpüyorum

    YanıtlaSil
  9. Nurşencim ben minik prensesi bilmiyordum canım şimdi tanıştım:)
    maşallah allah nazarlardan korusun
    çok güzel:)geçmiş olsun diyeceğim fakat tamamen senin paniğin olmuş olanlar neyse aklındanda çıkmış oldu kötü düşünceler böylelikle.
    diş buğdayınız kutlu olsun :)darısı yaş gününe işallah sağlıkla canım.lezzetler harika gözüküyor yiyenlere afiyet olsun.prensesleri öpüyorum.

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un