Salı, Ağustos 11

ETSOTE VE PATATES PÜRESİ

İşte benim favori yemeğim et,içinde et olan bütün yemekler fovorimdir aslında.
Malzemeler
  • Yarım kg.kuşbaşı et
  • 1 ortaboy kuru soğan
  • 2 adet sivri biber
  • 1 ortaboy domates
  • 1 çay kaşığı kekik,tuz,karabiber
Yapılışı
Etimizi yıkayalım ve yarım çay bardağı su ekleyerek ocağa alalım,kaynadıktan sonra kısık ateşte pişmeye bırakalım.Etimiz suyunu çektiği zaman etimiz pişmiş olacaktır,kuru soğanlarımızı uzunlamasına doğrayıp ekleyelim sonra biberleri doğrayıp ekleyelim,karıştıralım.Soğan ve biberlerimiz yumuşayınca domateslerimizi küp küp doğrayıp ekleyelim,tuzunu ayarlayıp domateslerimiz yumuşayınca ocaktan alalım.Yanında patates püresi ile servis edelim.

12 yorum:

  1. nasıl bir görsel şölendir bu artık tadını hayal ediyorum.. ellerine sağlık.. Mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  2. Canım yorumunu görmeden uğradım bloguna 2. yorum olacak olacak ama bu nolacak :))) Benimde aynen misafirlerim var. Misafir olunca günler nasıl da yoğun geçiyor. Bende çok özlüyorum sizleri sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. arkadaşım eline sağlık.bende ramazanda yapmak için değişik yemek arayışlarına girmiştim.sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık nurşen ciğim,sen ne tatlı ve kocamannnn yürekli bir arkadaşsın:)yüreğime yerleştin bilesin,sevgiyle sarılıyorum....

    YanıtlaSil
  5. Nurşen bak,
    suprizim var, hoş mu?

    YanıtlaSil
  6. Nurşenciğim harika bir sunum canım ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  7. dur kıs heyecan yapma!
    demek canısım sana geliyo,ne güzel işte,sevgili canısım tatil arası nete giriyo ve bana bi yorum bile yazmadan çıkıp gidiyo,inceden inceden kırgınım kendilerine ama olsun sen genede kapıdan girdiği zaman şöleeee bi sarıl ilk olarak benim için cap cup diye bi öp :)
    bunlar fisun siparişi dersin ok :)

    YanıtlaSil
  8. selamlar arkadasım sunum cok guzel olmus emınım tadıda oyledır canım ellerıne saglık.et yemegını puresız dusunemıyorum bende)))

    YanıtlaSil
  9. canım harıka bır sunum uzanıp alası gelıyor insanın.Güzel yorumların ve ziyaretin için çok teşekkürler Kusura bakma ben bir kaç gündür ugrayamadım.Hastanelerde bıraz işlerim vardı arkadasım ama telafı edecegım:))))

    YanıtlaSil
  10. ne güzel bir lezzet ve ne güzel bir sunum ,ellerine sağlık güzel yürekli insan....

    YanıtlaSil
  11. güzel yorumun için teşekkürler canım bannerlerine üzüldüm baktım kızlarında gitmiş resimden kaynaklanıyor herhalde hemen yenilerim canım sen adresini yorumlarıma bırak en kısa zamanda sana gönderirim kusura bakma canım hata bendemi acaba dedim haticeninkine baktım onlar duruyor resimleri bulup hemen yaparım

    YanıtlaSil
  12. merhaba arkadaşım bana mail adresimden ulaşırsan detaylı bilgi alabilirsin mikrotemnesrin@windowslive.com ödemeler şirkete kredi kartı veya nakit yapılıyor

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un