Pazartesi, Şubat 15


ANNEMİN GÜNÜ VE MENÜSÜ


Önce hepinize selamlar,ne oluyor böyle epeydir ortalarda yok diyorsunuz biliyorum.Haklısınız bende bu aralar kendimi bulamıyorum :) Şubatın 12 sinde annemin akrabalarıyla yaptığı günü vardı bizde yaptık, Şubatın 16 sındada benim günüm vardı.Malum gün olunca evde derin bir temizlik olur ve bir panik havası hakim olmuştur eve :) Bendede durum öyle oldu tabii Şubatın 1 inde başladım ,pencereler ve koltuklar silindi ,perdeler ve halılar yıkandı.Hatta dipboyası gelmiş olan saçlar boyandı ve kesildi :) Eşimin kabusudur benim günlerim :) çok abarttığımı düşünür ama bence gün, bir bayan için misafir ağırlamaktan çok gövde gösterisidir. Yoksa gündeki arkadaşlarımla gün dışındada görüşüyor,haydi bir kahve içelim iki lafın da belini kıralım diye toplanıyoruz.
Annemin gününde,daha önce görmediğim akrabalarımızla tanıştım,hepside çok güler yüzlü,çok içten ve samimiydiler.Onlarla aynı ortamda olmaktan ve samimi sohbetler etmekten çok keyif aldım.Annemi kırmayıp geldikleri için hepsine tekrar teşekkür ediyorum,ayaklarına sağlık. Umarım onlarda benimle aynı duyguları paylaşıyorlardır.
Bu arada benim bilgisayarım tekrar bozuldu ( sanırım ayrılık için sinyal veriyor artık :)) , oğlumda kendi bilgisayarını kullanmama izin vermiyor.Kısa süreliğine izin aldım ve resimlerimi yükledim.Gelelim annemin gün menüsüne.Sitede bulunan tariflerin linki yanında,linki olmayan tarif çok yakında :)

Fellah Köftesi buradan
Tavuklu Mantar Salatası buradan
Yoğurtlu Kabak Salatası buradan
Kafkas Pidesi burada
Milföy hamurundan börek
Kabak tatlısı
Çikolatalı Kek burada
Sürpriz pasta
Karışık Turşu burada
Acı Sos burada
İmam Bayıldı burada Dondurucuya attığım patlıcanları kullandım dundurucuya nasıl mı attım burada
Filiz teyzem gelirken beypazarına özel bir börek olan dağma getirdi,teyzemin ellerine sağlık her zamanki gibi enfesti.En kısa zamanda tarifini ve yapım aşamalarını öğrenip, bende yapacağım.

Beni ziyarete gelen arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum,bu günden sonra daha rahatım ve hepinize iadeyi ziyarette bulunacağım.Bloğum sendende özür diliyorum canıımmm, hiç ilgilenemedim seninle.Öksüz kaldı garibim :)

10 yorum:

  1. analı kız ne marifetlisiniz siz bölee
    seni seviyorum nurşenim gözüm doyuyo valla ama bigün atlıyıp gelicem 5 çayına

    YanıtlaSil
  2. Offf offf ne güzel bir sofra buu..Güne gelenler ne şanslılarmış.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ya canım ben hiç bu kadar sıkıntıya gelemezdim sanırım.Herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık tatlım, herbiri birbirinden güzeller :)

    çok öpüyorum, özletme kendini artık :)

    aeo

    YanıtlaSil
  5. Masallah dokturmussunuz yine anneli kizli.Ellerinize saglik...

    YanıtlaSil
  6. Nurşencim süper tariflerle dönmüşsün canım:))ben ve kardeşim de sizin gibiyiz işte:)eşim çok kızıyor bize:))abartıyoruz diye misafiri eziyet haline getiriyorsunuz diye.Ellerinize sağlık menü uzunca :)şimdi onları inceliyeyim:)öptüm canım..

    YanıtlaSil
  7. Canım herşey harika ellerinize sağlık....

    Özeldim valla:))

    YanıtlaSil
  8. canım harika her şeyhangisinden başlasam acaba ellerine sağlık hamarat arkadaşım..
    not..unuttun beni ama neyse canımcım..

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık canım.çok yorulmuşun ama harika bir masa misafir ağırlama konusunda bende senin gibiyim.günler öncesinden herşeyi planlıyorum yorucu ama beğenilmesi herşeyi unutturuyor.

    YanıtlaSil
  10. wallahi sizin günlerde harika masalar kuruluyor galiba çok güzel ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler,umarım tariflerimle size yardımcı olabilmişimdir.

söke un

söke un